sunnuntai 30. joulukuuta 2012

My Day as It Is

 Niinku mä lupasin ni tässä tulee mun päiväni kuvina! En paljoo kuitenkaa räpsiny ku keskityin Annikan kanssa puhumiseen mut asukuva löytyy ja vähä jotai extraa ;)


Alotin mun päivän ruisleivällä ja isolla lasilla kaakaota! NAM!farkkuliivi: D.I.Y, camo legginssit: JC, toppi: Gina Tricot

Ollaa me vaa niin sulosia! Mulla on jo ikävä! Kesällä tuun sit sinne Mäntyharjuun Kokkolaan ;)Testasin tota valopilkku kuvaustyylii ja noista tuli aika kivat! Päätin tänään että ostan objektin, missä pystyy sumentaa taustaa jopa alle F1,0! sit saa tosi hienoja kuvia otettua! :)Mun ostokset tältä päivältä! Ekaks tossa näkyy tollasia irtoripsiä jota oon halunnu kokeilla jo jonkun aikaa! Toivottavasti pysyy ja toimii! ei tarvis sit ees mitään ripsarii nassuun laittaa :) Onko jollain teistä kokemuksii tollasista ripsistä? Oliko ne hyvät?
Sitte ostin hopeashampoota ja kokeilen sitä tänään! toivottavasti lopputulos on vähän vaaleempi! :) voin tehdä siitä vaikka postauksen huomiseksi! 
Viimeinen ostos on ihan perus mustat legginssit Vero Modasta joissa kulkee sivussa tollasta palloniitti kuviota! Mukavat esimerkiksi jutn tanssiin ja jokun pitkän paidan kanssa :)
Siinä oli mun jännittävä päivä! Ja hei kysymyksiä on aikaa laittaa kysymyspostaukseen enää 3!! :) vielä lisää ni saadaaan oikee iso kysymyspostaus aikaseks! <3

5 kommenttia:

 1. vähänkö kiva tää sun blogi! :) liityn lukijaksi niin liity säkin mun? :)

  http://mymustacheworldblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. tykkään sun blogista mutta tulee vaan iha hirveesti atte kilpisen blogi mieleen esim: banneri ja nuo asukuvat tuossa kaiteella. (: muuten tykkään tosi paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Ja oon tän blogin kyllä iha itte luonu mun omalla maulla ja en haluu 'sotkea' mun blogia kaikilla turhilla taustakuvilla, koska ne ei oo mun tyyliin vaan uponnut. Mut banneristä oon saanu inspiraatioo Attelta, koska siihenkään en halunnut kirjoittaa blogin URLia yms.! Mut sillähän on oikeesti tosi upee blogi ja kaikki muutki on aika kohdallaan tyypissä ni ei siinä mitään :) Oonpa pitkä selittäjä mut toivottavasti älyyt mun pointin, on monta muutaki blogia missä on tausta valkosena ja teema samana :)

   Poista
 3. Sulle olis haaste mun blogissa!
  http://senna-katariina.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista