maanantai 2. maaliskuuta 2015

MONDAY: I'M BACK

 photo IMG_5399_zpsdgmocue9.jpg  photo IMG_5394_zpsbotwjwey.jpg  photo IMG_5392_zpsl06whtgm.jpg  photo IMG_5386_zpsjjhp43bn.jpg  photo IMG_5382_zpsxkdbjum2.jpg  photo IMG_5380_zpsabgjpftc.jpg


Moiksu! Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi oon tänne kirjotellut. Olen miettinyt bloggaamista uudesta vuodesta lähtien ja yrittänyt keksiä erilaisia tapoja kuinka innostua tästä kirjoittellusta sekä kuvaamisesta uudestaan. Onneksi elämässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja on asioita joista kirjoittaa. Ja ollaanhan sitä menossa kesää kohti ja uskaltaa sen nokkansa työntää ovesta ulos. Ehkä näin kerään inspiraatiota kuvaamiseen ja bloggaamiseen opiskelun ohella. Näin opiskelusta puheen ollen, pitänee alkaa suunnittelemaan yo-kirjoituksien hajauttamista ja lukuaikataulua. Huh kyllä vähän jännittää. Ei mulla kuitenkaan itse kirjoituksista ole kamalaa stressiä, jännittää vain tuo tulevaisuus. 1,5 vuotta ja mä asustelen ulkomailla. Tuntuu aika pitkältä ajalta tuo, mutta vuoden päästä tähän aikaan pitäisi sitä asuntoa etsiä ja opiskelupaikkaa. Luultavasti jopa aikaisemmin,olenhan mä tota opiskelupaikkaa etsinyt jo viimeiset 9 kuukautta. Päivittelen sitten myöhemmin lisää kuinka etsinnät on sujunut ja mitä oikeastaan aijon tulevaisuudessa tehdä!
Tässä postauksessa on pari (huonosti kuvattua) kuvaa Tukholmasta, jossa vietin koko hiihtoloman Sagan kanssa. 
Ps. postauksia alkaa tulla nyt satunnaisesti, mutta paljon tiheämpään tahtiin kuin aikaisemmin, jos teillä on minkäänlaisia ideoita millaisia postauksia haluaisitte niin saa ehdotella vapaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti