sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

SUNDAY: NEEDLES THROUGH YOUR SKINMun rakas ystäväni, Olga, kävi eilen ottamassa ensimmäisen tatuointinsa "Dance through your life".  Olin paikan päällä henkisenä tukena, mutta eihän siinä mua kamalasti mihinkään tarvittu, tatuointi oli tehty n.10 minuutin sisällä. Mua jännitti niin paljon Olgan puolesta, koska kylki on kuulemma yksi pahimmista ja kivuliaimmista paikoista, mihin tatuoinnin voi ottaa! Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin ja homma oli nopeasti hoidettu. :)
Tatuoinnin oton jälkeen kävimme herkuttelemassa Fontanassa ja sen jälkeen tulimme meille. Illemmalla kaivoin kamerani esiin ja aloin räpsimään kuvia Olgasta ja uudesta tatuinnista. Oltiin sovittu, että saan kunnian olla hänen kuvaajana  ja räpsiä kuvia uudesta tatuoinnista. Voisin kutsua tätä pieneksi "kuvaussessioksi" mun vierashuoneessa! Kuvista tuli mun mielestä tosi hyviä ja onnistuneita! Toivottavasti tekin pidätte! :)

3 kommenttia:

  1. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
    http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosiaan kaks kuukautta viimisestä postauksesta, "nyt voin sanoa varmaks että oon taas takasin blogimaailmassa" ei tainnukkaan olla niin pitävä lupaus.

    VastaaPoista