tiistai 4. helmikuuta 2014

TUESDAY: MY ROOM


Joo, mulla on life size kokonen Harry pahvinukke! B) No regrets!
Kaikki mun lemppari aurinkolasit on pakko laittaa esille!

Kaikki mun mekot ja sen sellaset on keskellä henkareissa roikkumassa nätisti esillä :)
Carakin halusi olla osana tätä kirjotusta! 

Heissuli vei taas kaikki! Mulla on nyt ollut tässä kaksi päivää mielessä tehdä tällanen pieni huone-esittely tänne blogiin, koska mun huone on kokonaan uusittu ja vihdoinkin se on juuri sellainen kun haluan! Halusin tästä tulevan sellainen taiteellinen vaikutelma joten siihen yritin pyrkiä kuvieni kanssa. Yhdessä kuvassa esiintyy John Greenin kirja The Fault In Our Stars, jonka sain tänään lainaksi kaveriltani koulussa! Odotan innolla, että pääsen lukemaan sen, koska olen kuullut kirjasta niin paljon hyvää! Onko kukaan teistä lukenut sitä? Mitä piditte? Kokonaisuudessaan mun huone on vihdoinkin miellyttävä ja tosi avara, joten siellä on tilaa touhuta enemmän kuin ennen! :) mitä mieltä ootte?

Multa on nyt paljon pyydelty videopostauksia, joten sellainen saattaisi olla mahdollinen ihan lähitulevaisuudessa! Minkälainen videopostaus sua kiinnostaisi? Antakaa mulle ehdotuksia ni varmasti tulee sellanen video, mikä kaikkia kiinnostaa! :)

Ainiin, olen tehnyt itselleni uudenvuoden lupauksen (vähän myöhässä, mutta kuitenkin) ja lupaan , että kirjottelen tänne ainakin kaksi kertaa viikossa!!  Sain vihdoinkin koeviikon alta pois ja voin keskittyä vähän johonkin muuhunkin, kuin kirjojen lukemiseen! ;) Asukuvia tulee aina silloin, kun mulla on päällä jotain kuvaamisen arvosta. Niinku oon varmaan sata kertaa toistanut kavereilleni, että en todellakaan osaa pukeutua talvella, koska en omista talvivaatteita niin paljon, kuin esimerkiksi kesävaatteita, joten kevät-aikaan sitten alkaa räjähtämään enemmän asukuvia! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana huone! Btw! oot vissii käyttäny hopeashampoota ni kannattaaks sitä käyttää jos haluu tän keltasuuden pois? Vai vahingoittaaks se niin paljon hiusta että ei kannata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja joo oon käyttäny sitä! Ja just sillä sitä keltasuutta saa pois hiuksista ni suosittelen käyttää sitä ja antaa sen sit vaikuttaakki vähän aikaa hiuksissa! Mut älä käytä joka päivä, koska se kuivattaa hiusta jonkun verran ja liialla käytöllä jopa värjää sinertäväksi, suosittelen käyttää pari kertaa viikossa kunnes tulos on mieleinen :)

      Poista