sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Skating and sunshine

 Miks mun postaukset on nykyään niin kuvien täytteisiä? Onko se paha juttu? :O No ehkä se korvaa postaukset, missä ei oo ollenkaan kuvia!

Eilen oltiin isolla kaveriporukalla One Movessa, joka vihdoinkin järjestettiin Turkuun! Se kerran jo siirrettiin 2 viikkoa eteenpäin, mutta onneksi päivät ei enää vaihtunu! Olihan siellä tietty ihan kivaa ja musiikki pauhasi kovaa (toki olisi voinu soittaa parempaa musaa..), mutta joku siinä vähän tylsytti. En osaa oikeen sanoo että mikä. Pääsin sieltä Sagalle yöksi ja oltiin kotona puoli yhden jälkeen yöllä.

Aamulla herätessämme huomattiin, että ulkona on tosi hyvä ilma ja aurinko paistaa, joten oli ihan pakko lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan sallivista säistä! Kävin ensiksi kotoa kautta ja sitten haettiin äidin kanssa Saga ja mentiin merenjäälle luistelemaan!! Oli tosi hauskaa ja nappasimpas kameranikin mukaan, joten tässä tulee taiteellisia ja vähän vähemmän taiteellisia kuvia luonnosta ja...eläimistä.
2 kommenttia:

  1. toi kuva naantalin kirkost on iha sssuupeeer hieno!:D ja must on tosi kiva et sun blogis on paljon kuvii! kuvat kertoo enemmä ku tuhat sanaa vai mite se menikää XD -TOPIAASS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiittii!!! ja joo oon samaa mieltä!! :D kiva että tykkäät!

      Poista